<cite id="zv5hz"><video id="zv5hz"></video></cite>
<cite id="zv5hz"><strike id="zv5hz"><thead id="zv5hz"></thead></strike></cite>
<cite id="zv5hz"></cite>
<var id="zv5hz"></var>
<var id="zv5hz"><span id="zv5hz"><thead id="zv5hz"></thead></span></var>
<var id="zv5hz"><video id="zv5hz"></video></var>
<cite id="zv5hz"></cite><cite id="zv5hz"></cite>
<var id="zv5hz"><video id="zv5hz"></video></var>

考研 | 自學考試 | 成人高考 | 公務員 | 會計從業 | 會計職稱 | 注冊會計 | 稅務師 | 經濟師 | 司法考試 | 證券從業 | 期貨從業 | 銀行從業 | 教師資格 保險類 | 理財規劃師 | 心理咨詢師 | 導游員 | 大學英語 | 新概念 | 執業醫師 | 執業藥師 | 執業護士 | 一級建造師 | 二級建造師 | 消防工程師 | 監理工程師 | 造價工程師 | 咨詢工程師 | 資產評估師 | 安全工程師 | 報檢員 | 報關員 | 土地估價師 | 房地產估價師 | 房地產經紀人 | 企業法律顧問 | 招標師 | 基金從業 |

[老用戶使用原帳號直接 登錄 ,無需注冊] 注冊 | 登錄

我要做題網門戶成考 › 模擬試題 › 查看內容

2020年4月20日2020年成人高考高起點《英語》練習試題及答案三

2020-4-20 16:08| 發布者: admin| 查看數: 524| 評論數: 0

摘要: 2020年成人高考高起點《英語》練習試題及答案三三. 完形填空(共20小題;每小題1.5分,共30分)通讀下面的短文,掌握其大意。然后,從每小題的四個選項中選出可填入相應空白處的最佳選項,并把它前面的大寫字母填入左邊 ...

▇ 功能最強大的在線復習軟件 ▇

2020年成人高考高起點《英語》練習試題及答案三

三. 完形填空(共20小題;每小題1.5分,共30分)

通讀下面的短文,掌握其大意。然后,從每小題的四個選項中選出可填入相應空白處的最佳選項,并把它前面的大寫字母填入左邊的括號里。

Mr. Jones was traveling in a car. Soon after setting out from a village to drive to London, he heard a strange noise from the back of the car. Naturally, he _31__ to have a look. He examined the wheels__32__ but found nothing wrong. __33__, he got back into the car and __34__ his way. The noise began almost immediately and was louder than _35__. Quickly turning his head, the man saw what appeared to be a great black cloud following the car._36__ he stopped at a village later on, he was told that a queen bee must be __37__ in his car as there were thousands of bees nearby.

__38__ learning this, the man realized that the only way to get rid of the bees would be to drive away as _39__ as possible. After an hour’s hard driving, he arrived in London where he _40__ his car outside a hotel and went in to have a drink. It was not long __41_ a waiter who had seen him _42___ hurried in to inform him that his car was covered with __43__. The poor driver telephoned the police and explained what had happened. The _44__decided the best way to _45__ the situation would be to call in a bee-keeper. In a short time, the bee-keeper arrived. He found the __46__passenger hidden near the wheel at the back of the car. Very _47_ to the driver for his __48_ gift, the bee-keeper took the queen and her thousands of __49__ home in a large box. Then, the driver drove away in peace, _50_ free from the “black cloud”, which had hung over his car.

( )31. A. moved out B. got out C. turned around D. drove back

( )32. A. closely B. quietly C. clearly D. deeply

( )33. A. However B. Though C. Instead D. Therefore

( )34. A. went B. continued C. started D. drove

( )35. A. ever B. the beginning C. the past D. early

( )36. A. Until B. Before C. When D. Since

( )37. A. taken B. found C. hidden D. stored

( )38. A. At B. On C. For D. In

( )39. A. carefully B. quietly C. bravely D. quickly

( )40. A. sent B. rested C. parked D. lay

( )41. A. before B. then C. until D. when

( )42. A. come over B. arrive C. set off D. leave

( )43. A. bees B. dust C. flowers D. a cloud

( )44. A. waiter B. driver C. expert D. police

( )45. A. get rid of B. go on with C. clean up D. deal with

( )46. A. mistaken B. anxious C. unpopular D. unwelcome

( )47. A. thankful B. angry C. surprised D. delightful

( )48. A. worthless B. expensive C. unexpected D. usual

( )49. A. sisters B. lovers C. followers D. prisoners

( )50. A. by and by B. at least C. by all means D. at present

參考答案:

三、完形填空

答案:31.B 32.A 33.D 34.B 35.A 36.C 37.C

38.B 39.D 40.C 41.A 42.B 43.A 44.D

45.D 46.D 47.A 48.C 49.C 50.B


路過

雷人

握手

鮮花

雞蛋

最新評論

全國成人高考英語
 
全國成人高考歷史地理綜合科(歷史分冊)
 
全國成人高考數學(文史財經類)
 

我要做題網 ( 遼ICP備11009338號-1) |網站介紹 |聯系我們 大連博易網絡科技有限公司 版權所有

GMT+8, 2021-4-10 19:54 , Processed in 0.015934 second(s), 14 queries .

Powered by Discuz! X1

© 2001-2010 Comsenz Inc.

免费一级a毛大片视频